شیوه نامه ارسال مقالات (راهنمای نویسندگان)
کاربر گرامی،
خواهشمند است جهت ارسال مقاله به مجله فلسفه غرب فرآیند زیر را دنبال کنید:
- ابتدا از صفحه ورود به سامانه، گزینه ثبت نام در سامانه را انتخاب کنید.
- تمامی بخشهای ستاره دار از قبیل نام، نام خانوادگی و غیره را تکمیل نمایید.
- اطلاعات وارد شده را ذخیره نموده و جهت ارسال مقاله از طریق نام کاربری و کلمه عبور ارسال شده به ایمیل، اقدام نمایید.
مقاله های قابل پذیرش جهت ارسال به داوری
مجله فلسفه غرب در زمینه های مختلف موضوعات فلسفی در فلسفه غرب از جمله تاریخ فلسفه غرب، متافیزیک، معرفت شناسی، فلسفه قارهای، فلسفه تحلیلی، فلسفه دین، فلسفه علم و مانند اینها، مقاله میپذیرد. ضرورت دارد که مقاله ارسالی، علمی و برآمده از تحقیقات بوده، خلاقانه و همراه با نوآوری باشد و سهمی در پیشبرد علم در حوزۀ مختص خود ایفا نماید.
محتوا و ساختار مقاله
- مطالب مندرج در دوفصلنامه فلسفه غرببیانگر نظریات نویسندگان بوده و هیچ مسئولیتی متوجه فصلنامه نخواهد بود.
- رویکرد مجله، پذیرش مقالههای با یکی از رویکردهای تطبیقی، تحلیلی و نوآورانه بوده و مقاله های توصیفی، ترجمه یا گردآوری در این فصلنامه پذیرفته نخواهد شد.
- مجله در قبول یا رد یا اصلاح و ویرایش مقالههای دریافتی آزاد است.
- محتوای مقاله باید با زمینه موضوعی مجله مرتبط باشد.
- مقاله پیشتر برای هیچ یک از نشریات داخلی و خارجی ارسال و یا چاپ نشده باشد.
- ضرورت دارد مقاله های علمی، دارای این ساختار کلی باشد: عنوان، نویسنده(گان) و وابستگی سازمانی آنها، چکیده فارسی و انگلیسی ، کلیدواژهها، مقدمه (طرح مسأله)، بخش تبیین و تحلیل، بخش نتیجهگیری، منابع ، چکیده مبسوط انگلیسی بین 1000 تا 1100 واژه به همراه فهرست همه منابع به انگلیسی.
- مقاله دست کم در قالب دو فایل ارسال شود. در فایل اول، مشخصات نویسنده(گان) شامل عنوان مقاله، نام و نام خانوادگی نویسنده(گان)، رتبه یا درجه علمی و وابستگی سازمانی آنها، نشانی پستی، پست الکترونیکی و شماره تماس، آورده شود. در صورتی که نویسنده به سازمان خاصی وابسته نیست، مدرک تحصیلی و دانشگاه محل تحصیل وی بیان شود. در فایل دوم متن اصلی مقاله بدون ذکر نام نویسنده(گان) آورده شود.
- در متن، پاورقی یا اسم فایل مقاله، از اشارۀ مستقیم یا غیرمستقیم به نام نویسنده(گان)، مقاله خودداری نمایید.
- ترتیب نوشتن نام پدیدآورندگان به میزان همکاری آنان بستگی دارد. در صورتیکه میزان فعالیت همۀ پدیدآورندگان به یک اندازه باشد، نام آنها بهترتیب حروف الفبا نوشته میشود. ضرورت دارد از عنوانهایی مانند دکتر، پروفسور، مهندس، و موارد مشابه استفاده نشود.
- کمیت چکیده (به دو زبان فارسی و انگلیسی) بین 150 تا 250 واژه باشد.
- تعداد واژگان کلیدی (به دو زبان فارسی و انگلیسی) بین 5 تا 7 واژه باشد که به طور عمده از متن چکیده استخراج شده و به مفاهیم موضوعی اصلی اشاره کنند.
- حجم مقاله از 6000 کلمه تا8000 کلمه باشد و در صفحات کاغذ A4 یک رو، با فاصله تقریبی میان سطور 1 سانتیمتر ترجیحا با قلم لوتوس 13 (واژگان فارسی) و Times New Roman 12 (واژگان انگلیسی) در برنامه Word 2013حروفنگاری شود.
- ارجاعات مقالهها به صورت ارجاع در متن و به شیوه ارجاع APA باشد: نام خانوادگی نویسنده، سال انتشار و صفحه منبع مورد نظر در داخل پرانتز، مثال (جهانگیری، 1366: 210).
- در مورد منابع غیر فارسی، اطلاعات داخل پرانتز به زبان اصلی نوشته شود. مثال: (Kant, 2003: 115)
- اگر از یک نویسنده در یک سال بیش از یک اثر منتشر شده باشد، این آثار با ذکر حروف الف، ب،... یا a و b و... پس از سال انتشار از هم متمایز شوند (مثال: 1398الف، 1994a).
- فهرست منابع: در پایان مقاله ابتدا منابع فارسی و سپس منابع لاتین به ترتیب حروف الفبا و بر اساس نام خانوادگی نویسنده به صورت زیر ذکر شود:
- -کتاب: نام خانوادگی نویسنده، نام نویسنده (تاریخ انتشار) نام کتاب به ایتالیک، نام مترجم، محل انتشار: نام ناشر.
- مقاله: نام خانوادگی نویسنده، نام نویسنده (تاریخ انتشار) «عنوان مقاله»، نام مترجم، نام نشریه به ایتالیک، شماره نشریه، شماره صفحات مربوط به مقاله.
- منابع اینترنتی: نام خانوادگی نویسنده، نام نویسنده، (تاریخ دسترسی)، «عنوان مقاله»،
(یا عنوان نشریهی الکترونیکی، جلد شماره (سال)): صفحه/ پاراگراف، آدرس اینترنتی.
توجه: معادلهای لاتین واژههای خاص یا تخصصی، کنار واژه در درون متن (داخل پرانتز) درج شوند.
نویسندگان محترم ملزم هستند فرم تعهد نامه و تعارض منافع زیر را دانلود و پس از تکمیل، امضا و اسکن به همراه فایل مقاله ارسال فرمایند .